Személyreszabott jelentések

A követelésbehajtás kezelése összetett folyamat, mely sok papírmunkával, illetve elemzéssel és jelentések készítésével jár. Kis cégek számára ez igen megterhelő lehet, ha nincs megfelelő erőforrásuk hozzá. A Credit Intelligence Kft. szakszerű időszaki jelentései és azokhoz tartozó elemzései megoldást jelenthetnek az Ön cége számára. Ha megbíz minket ennek a feladatnak az ellátásával, Ön és személyzete nyugodtan koncentrálhat cége napi feladataira. Ez egyrészt költséghatékony megoldás, másrészt vezető szakemberek által készített, felbecsülhetetlen értékű elemzésekhez is hozzájuttatja Önt.

Mit tartalmaz?

Jelentéscsomagunk tökéletesen testreszabott, ami azt jelenti, hogy felmérjük cége szerkezetét és követeléseit, majd olyan jelentéscsomagot készítünk, ami kifejezetten az Ön cégének igényeihez szabott.

Az időszaki jelentéseket és a hozzátartozó elemzést olyan gyakorisággal készítjük el, ahogy Ön azt megrendeli: naponta, hetente vagy akár havonta.

Nem csak a jelentéseket készítjük el, hanem követeléseinek részletes elemzését is hozzájuk csatoljuk. Jelentéseink áttekintése mellett ezek nagyon értékes plusz információval fognak szolgálni cége számára.

Cégünk szolgáltatásait a következő módokon rendelheti meg:

  • Az űrlap kitöltésével vagy közvetlen kapcsolatfelvétellel
  • Tisztázzuk az Ön pontos követelményeit
  • Megtervezzük az Ön igényeihez szabott jelentéscsomagot, majd elkezdjük a munkát