Adósságfigyelés

Néha előfordul, hogy egy magas kockázatú számla felismerése menti meg a céget a működésképtelenségtől. Annak felismerése, hogy melyik ügyfél válhat nemfizető adóssá, bizonyos szintű szakértelmet és tapasztalatot igényel. A cégeknek sokszor nincs meg a megfelelő erőforrásuk vagy tapasztalt személyzetük ahhoz, hogy maguk végezzék el ezt a feladatot, és ilyenkor jöhet számításba, hogy kiszervezik azt. Lehet, hogy ez nehéz döntésnek tűnik először, de hosszú távon kifizetődő megoldás, amivel ezzel elkerülhetők a további problémák.

Adósságfigyelési szolgáltatások

Nem lehet előre tudni, mikor válik egy ügyfél számla adóssággá. Mi képesek vagyunk felismerni azt a pillanatot és előfordulhat, hogy ezzel mentjük meg az Ön cégét.
A Credit Intelligence Kft. Egy erős és tapasztalt cég a követelésbehajtás-kezelési üzletágban. Megfelelő erőforrással, tudással és tapasztalattal rendelkezünk, melyek segítségével felismerjük a potenciális adóssá váló, kockázatot jelentő számlákat. Ha kiszervezi nekünk ezt a szolgáltatást, nem csak költséghatékony megoldáshoz jut, hanem pénzáramlását és behajtási rátáját is jelentősen növelheti. Ügyfeleink sikere igen fontos számunkra és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy szolgáltatásaink, mint például az adósságfigyelés, a megfelelő eredményhez vezessenek.