Adósságbehajtás

Nagyon sok cég és magánember küzd a meg nem fizetett adósságok problémájával. Ha nincsenek megfelelő szakértelemmel kezelve ezek az ügyek, a helyzet tovább súlyosbodhat, negatívan befolyásolva a pénzáramlást és a szervezet egész működését. A probléma megoldásához rengeteg erőforrás szükséges, például idő, személyzet és néha még tőke is.

Ezt a problémát hivatott a Credit Intelligence Kft. megoldani. Ellentételezés fejében átvesszük Öntől az adósságbehajtás feladatát. Tapasztalatunknak és hatékonyságunknak köszönhetően mind a hazai, mind a nemzetközi piacon nagyfokú eredményeséggel végezzük a kinnlévőségek behajtását.

  • Adósságbehajtás díj ellenébenEz az egyik szerződéskötési mód, ha szeretné, hogy adósságát behajtsuk. Ennek értelmében megállapodunk egy díjban, ami fedezi mindazoknak a részfeladatoknak a költségeit, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a nem fizető adóstól behajtsuk a kinnlévőséget.
  • Az adósság megvásárlásaBizonyos körülmények között a Credit Intelligence Kft. felajánlja, hogy megvásárolja Öntől a be nem hajtott adósságot. Ebben az esetben olyan árban állapodunk meg, ami az adósság névértéke alatt van, ezt kifizetjük az Önnek, majd megkíséreljük behajtani az összeget.
Definíciója szerint olyan cég vagy ügynökség, melynek fő üzleti tevékenysége a késedelmes számlákon lévő követelések behajtása.
Definíciója szerint olyan számlaegyenleg, amelyen egy magánszemély vagy cég nem fizette be a havi befizetés legalább minimumát a határidőn belül
Definíciója szerint az adós által be nem fizetett összeg névleges értéke bármely adott időpontban